Zwarte Piet komt bij R-style in Borsbeek

adminNieuws

zwarte piet in borsbeek 2015

Zwarte Piet in Borsbeek

Tekening kleuren voor de Sint

Na een telefoontje met de Sint wist hij ons te vertellen dat hij wegens tijdsgebrek dit jaar helaas niet naar ons kapsalon kan komen. Hij wou even laten weten dat jullie allemaal heel braaf geweest zijn en dat het spijtig vindt dat hij het zelf niet kan komen vertellen.

Maarrrrr….

Omdat de Sint jullie niet vergeet, wil hij dit jaar een grote tekenwedstrijd organiseren in ons kapsalon. Zet jullie beste beentje voor en bezorg je prachtig gekleurde tekening voor 6 december aan ons terug. Tijdens de nacht van 6 december zal de Sint bij ons passeren om 2 tekeningen te kiezen.

Voor deze 2 kunstenaars zal de Sint dan ook een prachtig speelpakket achterlaten.

Zodra wij maandagmorgen toekomen in ons salonnetje zullen wij dan ook onmiddellijk de winnaars bekendmaken en contacteren zodat jullie snel jullie geschenken kunnen komen ophalen.

De tekening kunnen jullie al komen afhalen in ons kapsalon R-style, in de Robianostraat 14 in Borsbeek (Antwerpen), of downloaden via deze link op onze Facebook pagina.

Steek de gekleurde tekeningen binnen wanneer het past of geef ze aan Zwarte Piet, want …

Zwarte Piet komt wel

Inderdaad! Op 5 december komt de enige echte Zwarte Piet naar ons kapsalon. Hij zal er zijn tussen 10 en 12u om jullie tekeningen te ontvangen.Β Dus kom zeker langs!

Afspraak maken

Maak nu uw afspraak voor 5 december en bewonder Zwarte Piet vanuit de kappersstoel (tussen 10 en 12 u is hij present).

Tot binnenkort en heel veel kleurplezier!

Het kappers-team van R-style