Het beste Halloween kapsalon in Antwerpen

adminNieuws

beste halloween kapsalon borsbeek antwerpen

Uw kapsalon goes Halloween

Verwonderde blikken

Wie deze dagen binnenkomt in ons kapsalon kijkt heel verwonderd:

  • Is het een kapsalon of een griezelige begraafplaats?
  • Zijn er echte kappers aan het werk, of zijn het eerder geesten van kappers die terugkomen met Halloween?
  • Zijn dat echte heksen aan het plafond?
  • En die spinnenwebben … brrrr!

OkΓ© dames, die spinnen zijn niet echt. Maar die heksen en geesten aan het plafond?

Vertwijfeling alom, want ons kapsalon is deze dagen volledig getransformeerd in een Γ©cht Halloween decor. Met Pietje de Dood en al.
EΓ©n ding staat vast, u en uw kinderen weten niet wat ze zien. Alleen al om dit te kunnen beleven, zou u uw haar eens van model laten veranderen. Of een scheerbeurt voor de heren. Misschien zelfs een make-upbeurt? Al kan die er wel iets griezeliger gaan uitzien dan op andere dagen πŸ™‚

Echt griezelen op 28 oktober

Maar als u dacht dat dit het al was, dan heeft u het mis. Want op 28 oktober is de Halloween beleving nog groter. Die vrijdag is ook ons kappersteam volledig in tenue. We kijken ernaar uit om weer verrassend uit de hoek te komen! Misschien is die geest die aan het plafond hangt dan toch echt? Wees echter gerust, de spinnen blijven vals πŸ™‚

Boek uw plaats

Als u wilt kan u erbij zijn en ervan genieten vanaf de eerste rij. Er zijn nog voldoende plaatsen vrij voor een kapbeurt, dus maak snel een afspraakΒ en kom zeker eens langs.

En voor de kleinsten: verkleed u in uw akeligste Halloween outfit en laat ons schrikken … werkelijk schrikken als nooit ervoren tot we het uitgillen. Dan hebben jullie zeker en vast een snoepje verdiend!

Hieronder alvast een voorproefje met enkele foto’s.

Welkom, in waarschijnlijk het beste Halloween Kapsalon van Antwerpen.

 

Uw R-style kappersteam.