Eindejaar 2016: tijd voor uw feestkapsel!

adminNieuws

feestkapsel nodig bij r-style borsbeek

Feestkapsels in december

r-style viert Kerst

December is begonnen, het eindejaar is terug in zicht. Na de gekke doortocht van de Zwarte Pieten zou u verwachten dat het terug rustig wordt in ons kapsalon. Maar niks is minder waar, alhoewel…

November was wel een heel drukke maand voor ons. Halloween, waarmee we zelfs tot op ATV te zien waren, Workshops vlechten maken: een experiment van ons wat uiteindelijk ongelofelijk succes bleek, Zwarte Pieten die passeerden. Bedankt trouwens voor de vele tekeningen. En dikke proficiat voor Kasper en Elien (zie Facebook).
Verder was er nog een uitbreiding van het team met Make-Up artist Julie waardoor we kapsel én make-up in één sessie kunnen aanbieden.

Verbouwing

Eigenlijk zouden we de verbouwing van ons kapsalon bijna nog vergeten. Want inderdaad, we hebben er een muur uitgehaald waardoor het kapsalon bijna voor de helft groter geworden is.
Twee nieuwe, toffe stoelen voor de kinderen waardoor we er nu 3 hebben. Unieke exemplaren speciaal voor ons gemaakt. We willen onze kleinsten extra verwennen, maar dat wisten jullie al πŸ™‚ Er is ook een nieuwe wachtplaats voor de kinderen waardoor ze zich zeker kunnen bezighouden als mama een nieuw kapsel wil. Nieuwe stoelen voor onder andere make-up en kleuranalyses, en nog een paar surprises die u beter zelf komt ontdekken.

feest bij kapper R-style : tijd voor uw feestkapsel

Eindejaar bij uw kapper

En nu tijd voor eindejaar. Mijn team zei: Dave, laat ons eens zot doen. Laat ons het kapsalon in een echte eindejaarsfeer brengen. Met lichtjes, sneeuw, de kerstman, kinderen die zingen, u weet wel… En ja hoor, het resultaat kan u deze dagen bewonderen in ons kapsalon. Kom gerust eens langs, u gaat terug ogen tekort hebben.

Trouwens, als u zelf nog op zoek bent naar eenΒ feestkapsel, maak dan best een afspraak. Op zaterdag 24 en 31 december werken we MET en ZONDER afspraak. En we doen alle behandelingen op deze dagen (meches, kleuring, …). U kan hier uw afspraak online maken. U krijgt sowieso een bevestiging van ons zodat u op beide oren kan slapen.

feestkapsel

Inspiratie voor uw feestkapsel? Kijk op Facebook voor veel leuke ideeΓ«nΒ of kom langs, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Veel gelukszoentjes van mij en mijn kappersteam.

We wensenΒ jullie alvast een heel goeie feestmaand toe!

Dave : uw kapper voor Antwerpen en omstreken