Wij steunen nieuw goed doel Haarwensen

adminNieuws

goed doel haarwensen kapper

Zoals u intussen wel al weet, vindt R-style het enorm belangrijk om haar schouders mee onder goede doelen te zetten.

Dit jaar zijn we ontzettend enthousiast om te verkondigen dat wij het hartverwarmende concept Haarwensen steunen!

Wie of wat zijn Haarwensen?

De vzw Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Er zijn namelijk heel wat kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden. Zij zouden er alles voor over hebben om weer zonder zorgen te kunnen rondlopen.

Een kwalitatief hoogstaand haarwerk is enorm duur (+/- 1500 EUR) en dus niet voor iedere ouder betaalbaar. Daarom heeft Yvonne de Boer dit schitterend initiatief uit de grond gestampt in Nederland.

Intussen is er nu ook een zaak in België. Annick de Jaeger, David Schroeven en Cathy van Gele zetten zich geheel vrijwillig in voor deze organisatie.

Hun doel? Alle kale kinderen de mogelijkheid bieden om kosteloos een haarwerk te kunnen dragen en zich weer kind in plaats van patiënt te voelen!

Dergelijke acties kunnen wij alleen maar aanmoedigen, dus wij staan hier 200% achter.

R-style draagt ook een steentje bij

Omdat wij vinden dat elk kind het verdient om gelukkig te zijn, zullen wij vanaf nu alle haardonaties schenken aan Haarwensen.

Daarnaast zullen wij ook nog extra bijdrages leveren om meer pruiken te maken voor deze kinderen. Dit wil zeggen dat wij heel 2019 verschillende kleine acties zullen organiseren om geld in te zamelen.

We verlangen ernaar om de kinderen weer een glimlach op hun gezicht te toveren.

Natuurlijk hopen wij op jullie enthousiasme.

Spread the word! Deel dit bericht, verspreid het waar u maar kan. Hoe meer mensen dit lezen, hoe groter de kans dat mensen Haarwensen leren kennen. Houd alleszins onze Facebookpagina in het oog voor alle acties.

Wil je meer informatie over onze acties?

Neem gerust contact met ons op. Of spring eens binnen.

Tot snel!

Team R-Style