VIP-behandeling voor elke klant

adminNieuws

vip behandeling voor elke klant

Vip-behandeling

Van
• klein tot groot,
• jong tot oud

Of je nu
• wél of niet een afspraak hebt, ….
• wél of niet weet welke haarkleur je wilt….
• wél of niet weet welke snit je wilt….

… voor het team van R-style is iedereen een VIP en dient hij/zij ook zo behandeld te worden ! Bij R-style krijg je persoonlijk, volledig op maat gemaakt advies en mag je er gerust van zijn dat je als een super tevreden en blije mens buiten wandelt ! Je wordt hier namelijk bijgestaan met raad en daad door een geweldig professioneel en vriendelijk team.
De tevredenheid van de klant is de allergrootste prioriteit van heel het team in dit kapsalon.

En dat zal je zeker gemerkt hebben na een bezoek bij R-style ! Niet alleen bestaat het team enkel uit uiterst professionele kapsters en kapper met kennis van zaken, maar wat minstens zo belangrijk is, is dat er ook een heel gemoedelijke en vriendelijke sfeer hangt in heel dit kapsalon. En elke klant voelt dit ook en komt daarom graag terug ! Want geef toe, niemand is immuun voor zoveel goede vibes, toch ?

Bovendien hoef je niet altijd een afspraak te hebben. Overdag kan je hier gewoon binnenwandelen. Je bent hier altijd welkom en hoeft zelfs niet lang aan te schuiven. Heerlijk toch ? Iedereen kan al eens opstaan en een “very bad hair-day” hebben… Zalig om dan snel te beslissen : “Vandaag ga ik naar de kapper”… en diezelfde dag wordt dat helemaal voor jou gefikst !
Dat elke klant heeft mogen ondervinden hoe het voelt om als VIP behandeld te worden, kan je merken aan de vele prachtige reviews die ze schrijven en die je kan vinden op de website van R-style. Niet voor niets krijgt het R-style kapsalon een 5-sterren-rating… Zoiets moet je verdienen ! En daar werkt het team elke dag met plezier aan. Want iedereen wordt blij van een tevreden en gelukkige klant.

Wil je je graag zélf eens als VIP laten behandelen ?

Kom dan gerust langs… Je bent altijd welkom en hoeft niet eens een afspraak te maken of lang te wachten  !