Waarom een korte coupe voor de zomer een goed idee is!

adminNieuws

korte coupe voor dames : hip en trendy de zomer door

Yes, het zomerseizoen is in aantocht!

Wij zijn alvast klaar voor heerlijk warme zomerdagen en -avonden.
Jullie ook? En hoe zit het met jullie kapsel? Wat dachten jullie van een frisse nieuwe korte coupe? Want, wat is er nu makkelijker dan een heerlijk korte snit op zwoele zomerdagen?

Waarom dat precies zo is?

Dat zetten wij graag voor jullie op een rijtje.

1. Je haar voelt weer helemaal gezond aan en dat is het ook!
Heb jij snel last van gespleten punten of extreem droog haar? Dan kan het helpen om eens een flink stukje van je haardos te laten knippen. Door onze expertise en extra zorg, zal het meteen weer op en top gezond aanvoelen én ook effectief zijn.

2. Het is makkelijk
Gedaan met urenlang droogblazen, stijlen, in de plooi leggen. Met een kort kapsel verlies je ’s ochtends geen tijd. Het valt mooi in zijn snit met een minimum aan werk. En jij kan heerlijk genieten van dat extra halfuurtje slaap!

3. Geen gevecht meer met vervelende klitten
Ja, lange weelderige haren kunnen erg mooi zijn, maar hoe vervelend is het om telkens te moeten vechten tegen hardnekkige klitten en vervelende knoopjes. Héél vervelend! Met een kort kapsel heb je hier veel minders, of zelfs geen last meer van.

4. Het is lekker fris
Bij zomerse temperaturen kunnen lange haren best lastig zijn. Met een korte coupe heb je hier geen last meer van. Gedaan met zweten in de nek, geniet van de friste!

5. Short hair, don’t care
Dé quote bij uitstek wanneer het gaat over de transformatie van een lang naar een kort kapsel. En terecht! Kort haar is helemaal hot. Je ogen, glimlach en jukbeenderen komen vaak beter tot zijn recht met een korte coupe. Dus, let’s do this!

Hier alvast een dappere klant die besloot de schaar er in te zetten. Het resultaat mag er volgens ons méér dan zijn!

Ben jij de volgende? Plan dan snel je afspraak in via onderstaand nummer.

Wil jij ook een korte coupe? Bel: 03 321 29 30