News WE’RE BACK!

adminNieuws

r-style kapper

Dag lieve klantjes,

Allereerst willen we jullie even ongelooflijk bedanken voor al jullie harde inzet van de voorbije maanden.  Mede dankzij jullie kunnen de eerste versoepelingen plaatsvinden en mogen wij vanaf 13 februari de deuren terug openen…

Uiteraard kijken wij er naar uit om jullie allemaal zo snel mogelijk terug te zien.  Zoals jullie reeds weten hebben wij, om alles vlotjes te laten verlopen, de voorbije maanden met een wachtlijst gewerkt.

 

Vanaf zaterdag 6 februari bellen wij jullie zelf op om jullie afspraak in te plannen.  Aangezien we wel een aantal telefoontjes te doen hebben, vragen we jullie om nog een beetje geduld te hebben.  Jullie worden zeker opgebeld! Hou zeker jullie telefoon bij de hand zodat jullie ons oproepje niet missen.  Terugbellen wordt moeilijk aangezien de lijn mogelijk bezet is 😊.

LET OP: Indien jullie reeds een afspraak ingepland hadden staan in de periode dat wij gesloten waren wegens Covid-19 zullen wij jullie ook telefonisch contacteren om een nieuwe afspraak in te plannen.

Aangezien voor ons de gezondheid van onze medewerkers en van jullie op de 1ste plaats komt, zullen wij dan ook werken onder de meest veilige omstandigheden.  Komende week zullen wij bijkomend nog een luchtzuiveringstoestel laten installeren waardoor de lucht binnen constant gezuiverd wordt en jullie gerust zijn dat jullie in alle veiligheid kunnen komen genieten van jullie knipbeurt.

Alle maatregelen die wij voor de sluiting hanteerden blijven eveneens behouden, alsook de nieuwe bijkomende maatregelen.

 

Wij sommen de belangrijkste nog even kort op:

  • Mondmasker verplicht (ENKEL CHIRURGISCHE MASKERS ZIJN TOEGELATEN)
  • Handen ontsmetten bij binnenkomen
  • Buiten wachten tot wij jullie komen halen
  • Hou afstand
  • Enkel op afspraak
  • Geniet van jullie kappersbehandeling ; wij doen dat ook 😊

 

We staan alvast te springen om jullie zo snel mogelijk verder te helpen en van een prachtig nieuw kapsel te voorzien.

Zorg goed voor jezelf en elkaar en hopelijk tot snel.

 

Het R-style Team