Kapseltrends zomer 2021

adminNieuws

kapseltrends zomer 2021

Binnenkort zullen de kapsalons opnieuw mogen openen.  Hoera! Eindelijk kunnen we van die “Corona-coupe” verlost geraken.

Maar wat zijn de nieuwe kapseltrends voor deze zomer?

We sommen ze graag voor jou op, zodat jij al wat kan wegdromen van je nieuwe zomerse look.

Zoals altijd is er niet maar één enkele hippe trend, maar wel een ruim aanbod, zodat jij zeker iets vindt wat perfect bij jouw stijl past.

  • Lang haar in lagen geknipt, blijft hip.  Dus die lockdown was dan toch ergens goed voor 😊! Lang haar blijft cool, maar enkel als het ook erg gezond en glanzend is, want daar gaat het in 2021 ook helemaal om.
  • Maar ook bij halflang haar zijn de laagjes erg in.  Korte lagen die het gezicht omkaderen en accentueren worden ook al eens gecombineerd met een “gordijnpony”.  Niet alleen de gordijnpony, maar pony’s in alle vormen zijn super trendy : erg korte pony’s (voor wie durft), strakke pony’s, rafelige pony’s, maar ook als je krulhaar hebt, kan je een krullende pony laten knippen (voor de echte waaghalzen 😊!)  En heb je al gehoord van de “blob”? Eerst hadden we de bob ; toen kwam de lob (een bob met langere lagen vooraan) ; gevolgd door de wob (een wavy lob).  Maar nu is er dus de blob: een blonde lob. … Ik vraag me af of we dan volgend jaar een “brob” (bruine lob) zullen hebben? 😊
  • Voor dames met kort haar is het pixie kapsel weer terug: een leuk warrig kort geknipt fris kapsel waar je helemaal geen werk aan hebt.  Hoe cool is dat!  Ja, zelfs het “nektapijt” is terug van weg geweest en cooler dan ooit!

De haarkleurtrends voor 2021 zijn ook wat gewaagder dan tevoren, met 2 stromingen: ofwel de meer natuurlijke ton sur ton kleuren, ofwel de “out of the box” haarkleuren.  Zoals ik al zei: voor elk wat wils! Zo kan je kiezen voor inktzwart, chocoladebruin, koperrood, hoogblond, grijs (ja, grijs!), maar ook voor pastelkleuren, … het kan allemaal in 2021.  De nieuwigheid zit ‘m vooral in de kleurtechnieken.

Nog een trend voor de zomer 2021 zijn de wet looks.  Super handig voor als je een “bad hair day” hebt, niet?

Ook opvallende haaraccessoires mogen deze zomer niet ontbreken.

Wat vooral belangrijk is als je van haarstijl wilt veranderen, is dat je zeker goed overlegt met jouw haarstylist wat best bij jouw gezichtsvorm, haarstructuur en levensstijl past.

En vergeet vooral niet te genieten van je moment bij de kapper en van je nieuwe zomerse trendy look! Enjoy!

Tot snel,

Het R-style team