Nieuw: Dimensionele balayage

adminNieuws

dimensionele balayage Borsbeek-Antwerpen

Zoals jullie misschien zelf wel opgemerkt hebben zijn we, sinds onze heropening, als kappers aan een enorme groei begonnen. Op verschillende gebieden zijn we onszelf en ons salon volop aan het heruitvinden en verbeteren.

Zo hebben we intussen onze kinderhoek volledig vernieuwd, al jullie afspraken en klantenfiches gedigitaliseerd zodat het plannen van jullie afspraken en jullie bezoekjes nog vlotter kan verlopen.

We hebben eveneens nieuwe producten in ons gamma opgenomen zodat we nog betere resultaten kunnen bekomen. Ook bieden wij vanaf heden een keratine behandelingen aan waarbij we enkel de beste producten gebruiken.

Op regelmatige basis volgen wij nieuwe cursussen en bijscholingen zodat we onze technieken kunnen blijven verbeteren, vernieuwen en naar een hoger niveau tillen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jullie en voor ons!

Onderstaand geven we jullie graag een voorbeeld mee van de cursus die we volgden over de nieuwste trend:

Dimensionele Balayages

Wat is een balayage?

Een balayage is een handgeschilderde kleuringstechniek die gebruikt wordt om blonde highlights in het haar te mengen. Wanneer het correct wordt uitgevoerd, maakt het het haar helderder en geeft het extra dimensie, waardoor het er natuurlijker uitziet. Blonde tinten die in het haar gemengd worden creëren een natuurlijk ogende haarkleur.

Waarin verschilt een dimensionele balayage?

Dimensie toevoegen aan je haarkleur betekent: je haar interessanter en meer driedimensionaal laten lijken. Je kan dit doen door verschillende kleurschakeringen te gebruiken – zoals donker, licht en highlights – op verschillende delen van je haar. De techniek die wij gebruiken om dit dimensioneel kleureffect te creëren, zijn balayages. Het is een speciale balayage dat foiliage wordt genoemd, omdat dit een bepaalde techniek is die je met folies zet. Het lijkt ingewikkeld, maar ondertussen hebben we deze techniek heel goed in de vingers.  En het resultaat: verbluffend mooi!

De voordelen zijn onder andere:

  • je krijgt meer diepte
  • visueel meer volume
  • minder snel zichtbare uitgroei

En vooral, je ziet er super goed uit!

dimensional blonde

>>> Maak je afspraak